ATENȚIE: CĂLĂTORII SUB HIPNOZĂ!

Specialistul nostru în hipnoză te va ajuta să ajungi în locuri nebănuite unde ți-ai dorit din totdeauna să petreci măcar o săptămâna.

Ia loc pe canapeaua ta, ajustează-ți volumul telefonului sau al laptopului și lasă-te purtat de sunetele oceanului și indicațiile noastre.

Acum, te vom ghida spre destinația visurilor tale. Deschide ochii și lasă-ți privirea să alunece pe instrucțiunile care urmează!

Începe prin a-ți imagina că pernele canapelei pe care stai acum sunt canoea care se balansează domol în Oceanul Pacific. În mâna ta nu este un telefon, ci este o nucă de cocos proaspăt culeasă.

Acum simți libertate și pace. Cu fiecare cuvânt ești tras din ce în ce mai adânc în paradis, iar acea apă de cocos grozav de reconfortantă și de dulce este cea mai bună pe care ai gustat-o vreodată.

Acum, începe să numeri invers de la 4.

4
Spătarul pe care te sprijini devine masseuza ta personală.

3
Începe să-ți fie cald? Acesta este pur și simplu soarele foarte, foarte fierbinte.

2
Geanta de lângă tine? Un peruș, șoptindu-ți „Bora Bora” sau poate “Rio”.

1
Toți ceilalți din casă au dispărut acum, iar tu simți un îndemn copleșitor de a fugi până în birou pentru a naviga pe PaginaDeTravel.ro. Acolo vei găsi tot ceea ce ai nevoie să știi pentru a călătorii virtual acum și pentru a te inspira pentru viitoarea vacanță. Totul va fi bine și vei putea compensa toată perioada lungă de stat acasă cu un concediu de vis. Pentru că meriți!

Nu-i așa că nu mai pare atât de grea această perioadă petrecută pe canapea?

#PandemicHolidayChallenge

Trimite-ne o poză sau un video din locul în care te-au dus instrucțiunile hipnotistului nostru, iar noi îți vom promova visul!

Încarcă pozele pe imgur.com, clipurile video pe youtube.com și trimite-ne link-ul în comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here