Reading Time: 2 minute

Site-ul de rezervări este în căutarea oricărui animal de companie căruia îi este permis să stea într-un hotel.

Cu siguranță, pandemia a schimbat modul în care oamenii gândesc despre călătorii. Acum, înainte de a ieși pe ușă, mulți își cântăresc mai întâi opțiunile privind mașina vs. avion, verifică protocoalele de sănătate și siguranță ale destinației și, conform Hotels.com, mai mulți călători ca niciodată caută cazare care acceptă animale de companie.

Așa cum a explicat site-ul într-un comunicat, Anxietatea de separare a animalelor de companie (PSA) este în creștere, deoarece proprietarii de animale de companie încep să ia în considerare din nou călătoriile. Cu toate acestea, decât să-și lase prietenii cu blană în urmă, proprietarii de animale de companie caută locuri în care pot călători împreună cu acestea. De fapt, căutările de hoteluri care acceptă animale de companie pe site-urile de rezervări au crescut cu 300% în ultimele luni. Pentru a găzdui acest nou mod de călătorie, Hotels.com lansează căutarea unei echipe de „Critici ai creaturilor”, care va ajuta la o evaluare a celor mai bune hoteluri din lume care acceptă animale de companie, astfel încât oamenii să știe exact unde ar trebui să meargă în următoarea lor călătorie.

Hotels.com a explicat într-o declarație că, în total, vă „angaja” trei animale de companie și proprietarii acestora pentru a deveni parte a echipajului creaturilor. Cei selectați pentru a deveni membri ai echipei Creature Critic vor primi fiecare câte 10 nopți de la Hotels.com (150 USD pe noapte) pentru a testa cele mai bune cazări care acceptă animale de companie.

Animalele de companie (și părințîi lor) de toate rasele sunt încurajate să aplice pentru program, atâta timp cât „au gust pentru viața hotelieră, asunt plini de personalitate și (cel mai important) se pot potrivi într-o cameră de hotel.”

Pentru a aplica, proprietarii de animale de companie pot folosi Twitter sau Instagram. Apoi, pot încărca o imagine a animalului lor de companie sau pot scrie un rezumat care să spună de ce ar trebui să câștige, pe oricare dintre platforme. Apoi, etichetați și urmariți @hotelsdotcom și utilizați hasthtagul #CreatureCritics. Înscrierile trebuie să fie înainte de 9 oct., 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here