Reading Time: < 1 minut

Cu mulți oameni care ocupă același spațiu în timp ce lucrează de acasă din cauza pandemiei COVID-19, unele hoteluri închiriaza camere celor care caută liniște și confidențialitate în timpul muncii. Aceștia sugerează aceste inițiative ca o opțiune pentru cei care nu își pot îndeplini sarcinile în locul lor normal de muncă și își găsesc casele improprii pentru desfașurarea activității.

Hotelul Figueroa din Los Angeles oferă oaspeților posibilitatea de a închiria o cameră de la 9:00 la 17:00 și a pus la dispoziție măsuri de distanțare socială. Apartamentele pe care le oferă în cadrul programului său „Work Perks”, au o cameră de zi spațioasă, dotată cu un birou executiv, două televizoare inteligente și o mașină de cafea. Wi-Fi de mare viteză este oferit, precum și utilizarea nelimitată a unei mașini de copiat și a hârtiei pentru imprimarea alb-negru. Oaspeții beneficiază, de asemenea, de parcare gratuită și pot folosi piscina și sala de fitness a hotelului.

Uneori, întâlnirea cu colegii în persoană este utilă, iar Cedar Lakes Estate din Hudson Valley, New York, lansează un program numit „Executive Stay” în zilele săptămânii viitoare. Are căsuțe private și spații de lucru separate în aer liber și interior, și se adresează celor din birourile mici care ar dori să se adune într-un cadru distanțat social.

Există multe alte opțiuni disponibile celor care nu doresc să suporte numeroasele provocări de a încerca să facă o masă de bucătărie să funcționeze că spațiu de lucru. Aceasta include servicii de închiriere la hotel timp de câteva ore zilnic. Este o situație câștigătoare, întrucât în prezent călătoria este redusă, camerele goale de hotel pot fi închiriate ca spații de birou. Și pentru lucrătorul hărțuit acasă, elimină provocarea copiilor și animalelor de companie care întrerup apelurile video și apelanții de la ușă, provocând distrageri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here