Reading Time: < 1 minut

În martie, Broadway a făcut anunțul devastator că își va închide teatrele până pe 3 ianuarie 2021. Acum, acest termen este prelungit cel puțin până pe 30 mai 2021. Deși Liga Broadway, un consorțiu de producători și proprietari de teatru, a luat în considerare mai multe date potențiale de redeschidere în acest an, realitățile dure ale pandemiei i-au obligat să devanseze și mai mult data redeschiderii.

Extinderea termenului anulează speranțele spectatorilor de teatru, actorilor și producătorilor care sperau că spectacolele se vor întoarce în primăvară. Printre spectacolele pe care le-ați putea vedea în premieră primăvara și vara viitoare se numără Music Man de Hugh Jackman, muzicalul Michael Jackson MJ, Flying Over Sunset, The Minutes, American Buffalo și 1776. Toate acestea fuseseră deja planificate să debuteze mai devreme în primăvara anului 2021, dar acum vor fi probabil reprogramate.

Data din mai este considerată realistă în ceea ce privește reluarea spectacolelor de scenă, în așteptarea disponibilității și distribuției unui vaccin. Din păcate, Broadway nu se pretează tocmai la distanțarea socială, iar Metropolitan Opera a anunțat deja că nu se va redeschide până în septembrie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here