Reading Time: 2 minute

Casa Dives – Transylvania se află în apropiere de Transalpina, la doar 17 km de Alba Iulia și la 13 km de Sebeș. Această proprietate cu aspect clasic este situată într-o clădire din anul 1850, când Transilvania se află sub dominația austro-ungară. La proprietate există și o cadă cu hidromasaj sub forma unui ciubăr rustic tradițional românesc.

Toate camerele au mobilier tradițional din lemn, minibar și TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Unele camere oferă balcon cu vedere la munte. Fiecare baie include articole de toaletă gratuite.

Casa Dives – Transylvania are piscină în aer liber, cramă și restaurant cu terasă. Este disponibil WiFi gratuit în întreaga proprietate. Există și o zonă de relaxare.

Oaspeții își pot începe fiecare dimineață cu un mic dejun la restaurant, unde pot savura mâncăruri românești.

Zona din jur este renumită pentru schi, golf și monumente istorice.

Proprietatea se află la aproximativ 70 km de stațiunile de schi Păltiniș și Șureanu, la 25 km de Cetatea Alba Carolina și la 90 km de Salina Turda.

Biserica Sf. Ioan Botezătorul din Strungari este la 6 km de proprietate, iar Castelul Huniazilor se află la 60 km. Terenul de golf Paul Tomita este la 2 km, iar Clubul de Golf Theodora se află la aproximativ 20 km de Casa Dives – Transylvania. Aeroportul Internațional din Sibiu este situat la 75 km.

CONTACT ŞI REZERVĂRI:
Telefon: WhatsApp 0751882384
Email: rezervari@casadives.ro

ADRESA:
Comuna Pianu, Strada Bisericii 280,
A1 Sibiu – Deva KM 316, Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here