Reading Time: 2 minute

Este momentul să-ți cumperi o sticlă de apă reutilizabilă. De ce? Veți afla din următorul material.

În timp ce unii oameni nu merg niciodată la plajă fără sticlele de apă potabilă, există și o categorie care își potolește setea cu apa de mare. Dar este un fapt dovedit că apa mării nu este compusă doar din sare și apă.

Fotograful David Littschwager a imortalizat apa oceanului în largul coastei Kona, Hawaii și a mărit-o de 25 de ori, având posibilitatea să o observe dincolo de ceea ce putem vedea cu vederea noastră normală.

Sursa: travelandleisure.com

Într-un interviu acordat lui Jellywatch, prin intermediul Colossal, David Littschwager afirmă că „dimensiunile reale au fost mărite de două ori, pentru a păstra cât mai mult accentul, este o cantitate care acoperă doar fundul unui vas de 60 mm, adică  aproximativ 15 picături de apă, dar vedeți doar o porțiune foarte mică din mostra totală.”

În fotografie, există un roi de particule și organisme la care orice altă persoană nu s-ar gândi când face o baie pe un weekend însorit de plajă.

Cu toate acestea, Miriam Goldstein de la Deep Sea News a subliniat că acest lucru ar trebui privit ca o mostră concentrată. Unele dintre lucrurile pe care le-a descoperit includ viermi marini, larve de crab, copepode (o hrană asemănătoare cu creveți pentru pește), ouă de pește (nu fantezie, de tip caviar), cianobacterii și, poate, cele mai înfricoșătoare, chaetognaths, un plancton prădător care poate fi injectat cu venin paralitic, în unele cazuri. Așa-i că sunteți deja la magazin să cumpărați o sticlă de apă reutilizabilă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here