Reading Time: 2 minute

Îndrăgitul serial Grey’s Anatomy va aborda pandemia coronavirusului în sezonul 17

Producătorul executiv Krista Vernoff spune că show-ul are „o oportunitate și o responsabilitate” de a explora modul în care pandemia coronavirusului afectează lucrătorii din linia întăi.

„Vom aborda cu siguranță această pandemie”, a spus producătorul executiv al Grey Anatomy, Krista Vernoff, despre planurile show-ului pentru sezonul 17. „Nu există nicio modalitate de a fi un spectacol medical de lungă durată și de a nu face povestea medicală a vieții noastre.”

Vernoff a dezvăluit știrea în cadrul „Quaranstreaming: Comfort TV That Keeps Going”, găzduit de Academia de Televiziune și transmis pe Emmys.com. Producătorul executiv, care a participat împreună cu vedetele serialului Chandra Wilson (Dr. Miranda Bailey) și Kevin McKidd (Dr. Owen Hunt), a declarat că scenariștii se întâlnesc cu medici din viața reală, care și-au împărtășit poveștile despre tratarea celor infectați cu Covid-19.

„În fiecare an, întâlnim medici care ne spun poveștile lor și, de obicei, povestesc întâmplările cele mai amuzante sau mai nebunești. În acest an, s-a simțit mai mult ca terapia”, a explicat ea. „Medicii vin și suntem primii oameni cu care vorbesc despre aceste tipuri de experiențe pe care le au. Ei încearcă să nu plângă, sunt palizi și vorbesc despre asta ca despre război – un război pentru care nu au fost instruiți. Și asta a fost una dintre marile noastre conversații despre Owen, care este de fapt instruit pentru asta într-un mod în care majoritatea celorlalți medici nu sunt.” Vernoff a adăugat că a fost „într-adevăr dureros” să auzim despre suferințele pe care le întâmpină pacienții și lucrătorii medicali în timpul pandemiei. „Simt că spectacolul nostru are o oportunitate și o responsabilitate de a spune unele dintre aceste povești”, a spus ea.

GREY’S ANATOMY – „The Whole Package” – Owen and Teddy have to deal with the surprise arrival of Megan Hunt, who knows nothing about their situation. Catherine preps for her first surgery back on a war veteran who’s not emotionally prepared for his procedure. Meredith worries about DeLuca operating alone with Richard on „Grey’s Anatomy,” THURSDAY, APRIL 4 (8:00-9:01 p.m. EDT), on The ABC Television Network. (ABC/Mitch Haaseth) ABIGAIL SPENCER, KEVIN MCKIDD

Deși filmările pentru sezonul 17 nu au început încă din cauza pandemiei, Vernoff spune că scriitorii lucrează din greu la crearea poveștilor pentru gașca Grey Sloan. „Conversațiile noastre au fost constant despre cum păstrăm umorul și romantismul în viață, în timp ce prezentăm aceste povești cu adevărat dureroase”, a continuat producătorul show-lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here