Reading Time: < 1 minut

Parteneriatul permite clienților să rezerve bilete de tren și autocar în Europa, în combinație cu tarifele biletelor de avion, folosind platforma de rezervare online a companiei aeriene sau prin intermediul agențiilor de turism.

Oaspeții se pot conecta la și de la zborurile lor internaționale la rutele feroviare operate de marile companii feroviare europene folosind codul „EY” al companiei aeriene, inclusiv o rețea extinsă de șapte rute feroviare pe Deutsche Bahn din Germania, de pe aeroportul principal Frankfurt.

Parteneriatul cu AccesRail a fost extins și în Regatul Unit pentru a include 16 destinații spre vest, de la Londra Heathrow, pe Great Western Railway și sub rezerva aprobării finale a guvernului, în 28 de orașe din Italia, pe principalul operator feroviar al țării, Trenitalia.

Extinderea va oferi, de asemenea, servicii suplimentare de autocare inter-orașe din Regatul Unit operate de National Express către 28 de destinatii britanice importante, din Londra Heathrow și cinci de la Aeroportul Manchester.

Ali Saleh, vicepreședinte Etihad Airways, a declarat: „Acesta este un produs extraordinar, care oferă conexiuni feroviare sau de autocare convenabile la unele dintre porțile noastre cheie din Europa, permițând clienților să înceapă călătoria lor cu Etihad din mai multe puncte interne, cu cele mai bune tarife disponibile, toate pe același itinerar și bilet.

„În timp ce ne propunem să personalizăm experiența oaspeților în zbor, oferind mai multe opțiuni, continuăm să furnizăm parteneriate strategice care vor reflecta acest lucru pe teren, oferind opțiuni și beneficii pentru mulți care aleg să călătorească cu noi în Europa.

„Sperăm în curând să extindem parteneriatul cu AccesRail pe mai multe continente.”

Etihad Airways a operat un acord similar cu SNCF-ul Franței, oferind servicii de partajare a codurilor pentru 20 de destinații din rețeaua de căi ferate interne franceze de la poarta de acces a companiei aeriene din Paris.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here