Reading Time: < 1 minut

Întâlnirea cu Moș Crăciun va fi ceva mai dificilă anul acesta din cauza restricțiilor pandemice, motiv pentru care omul cu barbă albă își face operațiunea online. Mai multe experiențe cu Moș Crăciun vin la Airbnb’s Online Experiences, oferind copiilor posibilitatea de a interacționa cu Moș Crăciun de la o distanță virtuală sigură.

Oaspeții se vor putea bucura de experiențele lui Moș Crăciun din întreaga lume, din Finlanda la Los Angeles. Airbnb are un parteneriat cu Santa Visits USA pentru a oferi online o varietate de experiențe unice și interactive de Crăciun.

Există o vizită virtuală și o oră de povești cu Moș Crăciun, unde oaspeții pot vedea Atelierul lui Moș Crăciun, pot discuta cu Moș Crăciun, pot citi povești de Crăciun și pot învăța profunzimile vieții la Polul Nord. Limbajul semnelor este conceput pentru cei cu deficiențe de auz, permițându-le oaspeților să se întâlnească cu Moșul și să joace jocuri de vocabular folosind limbajul semnelor. Pentru cei care doresc o experiență internațională, Meet Santa Claus în Lapland vă permite să-l vizitați pe Moș Crăciun acasă în Laponia, Finlanda, unde veți afla despre atelierul lui Moș Crăciun, spiridușii lui și toate scrisorile pe care Moș Crăciun le primește.

Ordinul Frățesc al Moșilor Cu Barbă Reală – da, este un lucru real – a publicat un raport în care se spune că o treime dintre membrii lor chestionați nu vor participa la vizită personal anul acesta din cauza COVID-19. Asta înseamnă că Moș Crăciun se află într-o situație economică dificilă, deci participarea la o experiență online este o modalitate excelentă de a vă arăta sprijinul pentru Moș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here