HaiHui în doi, izolați în California

0
951
Reading Time: 3 minute

Andreia și Ionuț sunt doi tineri despre care cei pasionați de travel cu siguranță au auzit sub denumirea sugestivă a bloggului de călătorii: HaiHui în Doi

Știm despre ei că au avut curajul de invidiat de a-și părăsi fiecare zona lui de confort, vânzâdu-și locuința, lăsându-și  joburile și alegând să facă din lumea întreagă, casa lor.

Prima dată au călătorit în Santorini, apoi din ce în ce mai mult, până când au ajuns să facă din travel un stil de viață. Au plecat în călătoria vieții lor, într-un proces de autodescoperire și de explorare a lumii în care trăiesc.

Sursă foto: Pagina de Facebook HaiHui în doi

Deși cei doi aveau un periplu bine stabilit pe continentul American, pandemia de coronavirus și necesitatea izolării ce a venit odată cu aceasta, le-a afectat planurile, aflându-se în momentul de față în carantină în statul California.

Andreia și Ionut au răspuns invitației noastre de a ne vorbi despre  experiența lor în această perioadă specială și iată că ne-au impartasit observații, impresii și trăiri mai mult decât interesante.

Cei doi ne vorbesc despre faptul că deși au ajuns în Statele Unite cu un bagaj întreg de planuri, proiecte și visuri mărețe legate de locurile pe care aveau să le viziteze și experiențele pe care aveau să le împărtășească urmăritorilor lor, au fost nevoiți să renunțe pentru o perioadă la acestea. Au reușit să viziteze totuși Nevada, Texas și mare parte din California. 

În momentul de față se află de două săptămâni în izolare, după ce au stat șapte zile închiși într-un hotel din Monterey. Zona rurală din apropierea orașului Los Angeles, unde au ales să rămână în aceasta perioadă găzduiți fiind de o familie de români, îi face să se simtă în siguranță, deși continuă să se gândească cu îngrijorare la familiile și prietenii lor din țară. Cei doi mărturisesec de altfel că au trecut prin momente dificile, când s-au simțit departe de cei dragi lor.

Deși periplul celor doi tineri trebuia să continue cu o serie de călătorii spre țări și zone din America de Sud, în momentul de față ei maturisesc că nu am nici un plan de călătorie. 

Sursă foto: Pagina de Facebook HaiHui în doi

Au ales să fie responsabili și să ia în serios perioada de izolare, preferând să stea în acest timp în casă, să iasă în spatiile xterioare locuinței și în parcuri narturale, respectând recomandările autorităților. Își petrec timpul citind, gătind, împărtășind prietenilor virtuali experiențele lor.

Cei doi au luat chiar la un moment dat în calcul ideea de a se întoarce în România, dar au considerat că riscul de a rămâne blocați pe traseu sau cel de a se îmbolnăvi ar fi fost prea mari. Consideră totuși că au făcut o alegere bună  decizând să rămână și să nu plece  mai departe în această perioadă. Cred despre  locul în care se află că este unul sigur, în care măsurile luate au rolul de a menține starea de sănătate a oamenilor. 

HaiHui în 2, așa cum mulți dintre voi îi știți, ne vorbesc despre Los Angelesul perioadei actuale de carantină, prezentându-ne un oraș încă aglomerat, în care lucrurile par pe alocuri încă firești și normale prin faptul că oamenii își continuă într-o anumită măsură activitățile lor obișnuite.

Nu au planuri clare despre ce vor face mai departe, după ce se vor liniști lucrurile, oscilând între a-și continua călătoria în America de Sud și a se întoarce acasă pentru a-și revedea familiile. 

Andreea și Ionut privesc totuși evenimentele cu mult optimism și îi îndeamnă pe cei ce-i urmăresc să gândească pozitiv, să aibă încredere și să nu ia în considerare decât informațiile provenite din surse oficiale și credibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here