Reading Time: < 1 minut

Acum că Hawaii este deschis turiștilor, vrea să se asigure că vizitatorii săi au o experiență unică în țara curcubeului. Pentru a încuraja călătorii să facă bine pentru arhipelag în timpul vizitelor lor, statul oferă o noapte gratuită într-un hotel în schimbul unei activități voluntare.

Inițiativa Mālama Hawai’i (Care for Hawaii) va oferi călătorilor posibilitatea de a participa la plantarea copacilor, la conservarea recifelor oceanice, la curățarea plajelor, la realizarea de pilote pentru vârstnici și la o serie de alte activități. În schimb, li se va oferi o noapte suplimentară gratuită la hotelurile participante. Waikiki Beach Marriott Resort & Spa, Four Seasons Resort Maui la Wailea și Kauai’s Marriott Resort se numără printre hotelurile participante.

John Monaha, președinte și CEO al biroului pentru vizitatori și convenții, a declarat pentru Travel & Leisure: „Scopul nostru este de a atrage vizitatori atenți care vor părăsi Hawai’i într-o stare de spirit mai bună decât atunci când au sosit. Procedând astfel, vizitatorii vor experimenta o conexiune mai profundă și o vacanță care devine cu adevărat mai semnificativă pentru ei.”

Alaska Airlines participă și ea la inițiativă, oferindu-se să planteze câte un copac pentru fiecare zbor către Hawaii până la sfârșitul anului. Compania aeriană estimează că aproximativ 900 de copaci vor fi plantați ca parte a acestei inițiative.

Într-o declarație, Daniel Chun, directorul de vânzări, comunitate și relații publice al Alaska Airlines pentru Hawaii, a declarat: „Pe măsură ce întâmpinăm vizitatorii înapoi în Hawaii, vrem să susținem conștientizarea călătoriilor minunate către Insule – atât în aer, cât și la sol. Alaska s-a mândrit întotdeauna cu faptul că este administrator responsabil a locurilor în care zburăm și sperăm că și oaspeții noștri se vor mândri cu asta.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here