Reading Time: 2 minute

Servicii incluse de care vă puteți bucura
– Cazare în camere duble. Fiecare cameră dispune de aer condiționat, grup sanitar propriu, plase pentru țânțari
– Pensiune completă (3 mese pe zi)
– Plimbare cu barca in rezervatie
– Transport pe plajă cu barca sau microbuz
– Șezlong, umbreluță pentru plajă, prosop pentru plajă
– Ladă izotermă
– Terasă pentru plajă
– Apă plată, ceai, cafea

Nu sunt incluse în preț
– Băuturile alcoolice
– Trasee turistice cu barca
– Pescuit organizat

Hotelul plutitor EGRETA 1, creat special pentru excursii în Delta Dunării, este o ambarcațiune de dimensiuni medii pentru croazieră, care se deplasează tractată de un vas remorcher. Hotelul EGRETA 1 este construit după standardele și cerințele U.E pe 3 nivele:

La nivelul 1 hotelul dispune de 8 camere duble, intime și primitoare, mobilate cu un design unic, izolate fonic și termic conform standardelor europene. Fiecare cameră beneficiază de grup sanitar propriu (toaletă și duș), aer conditioționat și plasă anti țânțari.

La nivelul 2 hotelul dispune de un restaurant elegant cu o capacitate de 24 locuri. Sala este pretabilă organizatorilor de evenimente, conferințe și traininguri fiind dotată cu sistem audio video performant (TV satelit, sistem home cinema, DVD, videoproiector și plasmă).

La bar puteți servi băuturile dumneavostră preferate, inclusiv să degustați faimoasa palincă din producție proprie sau cele mai renumite vinuri românești.

Pe terasa acoperită, dotată cu mobilier outdoor, vă puteți relaxa oricând! Indiferent dacă doriți să admirați priveliștea mirifică, să vă savurați ceaiul de după-amiază sau să faceți foto-safari, beneficiați de tot confortul necesar.

La nivelul 3 se află o terasă cu șezlonguri pentru cei pasionați de un bronz frumos și sănătos sau activități de landscape watching, birdwatching , fotografie.

Hotelul plutitor poate sta la malul Pensiunii Aquavilla și se poate închiria cameră cu cameră sau poate pleca în croaziere de 3 – 5 nopți și atunci se închiriază integral.

Informații și rezervări
Tel: 0722311003 
e-mail: office@cazarehotelplutitor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here