Reading Time: 3 minute

Haideți să înțelegem ce înseamnă Business Class-ul la bordul unui avion deținut de compania British Airways. În cele ce urmează, vă prezentăm o recenzie a unui zbor cu British Airways la Business Class sau cum îi spun ei, Club World.

Ce este Business Class la British Airways?

Primul lucru de remarcat atunci când aveți de-a face cu British Airways este că nu există o diviziune simplă în Business Class, Economy și First.

În schimb, la fel ca în cazul multor zboruri de Business Class cu alte companii aeriene, acum există divizii și subdiviziuni, iar acestea au primit nume care pot părea puțin confuze.

British Airways Business Class Club World – un aranjament de 4 2 2

BA Club World = Business Class (În general)

Această recenzie va discuta despre zborul cu British Airways Club World (clasa de afaceri). Aceasta este diferită de British Airways World Traveller (care este scaunul standard al clasei economic atunci când zbori BA în afara Europei). De asemenea, va trebui să omitem detaliile unui zbor la business class în Europa. Această recenzie este despre zboruri trans-Atlantice, mai exact este o analiză a unui zbor de la Londra la Los Angeles.

Complet privat: dormitul și mâncatul în cabina Club World

British Airways Club World Business Cabin rezolvă o problemă

Cu un aranjament de scaune de 4,2,2, British Airways pare să fi depășit problema care afectează multe zboruri din clasa de afaceri: cum să echilibreze cerințele pentru cei care doresc mai multă intimitate.

Scaunele de la geam și culoar sunt cocoloase; cele două scaune din mijloc se deschid una spre cealaltă.

Când călătoriți pentru muncă, vreți cu siguranță să vă odihniți cât mai mult, dar dacă sunteți într-o escapadă romantică sau călătoriți cu un copil mic, atunci locurile centrale vă vor atrage cu siguranță.

Singurul dezavantaj pe care îl veți întâmpina dacă alegeți unul dintre scaunele de pe culoar, este aceala că echipajul de cabină va trebui să se aplece peste dumneavoastră pentru a servi pe ceilalți pasageri.

Dacă cel care ocupă scaunul central este un om de afaceri care vrea doar să doarmă, nu este o problemă. În schimb, dacă este un copil mic, ei bine, pregătițivă să fiți deranjat.

Scaun din British Airways Club World

Scaunul din British Airways Club World – frumos și plat

Scaunul British Airways Business Class este excelent – este complet rabatabil și se transformă într-un un pat complet plat. Acesta are și suport pentru picioare . Arhitectura scaunului vă protejează capul și picioarele de lovituri în timp ce alți oameni merg pe culoar, dar configurația dreaptă vă lasă cu o ușoară întrebare de unde să puneți genunchii dacă dormiți în poziția fetală.

Există o sursă de alimentare (deși într-o locație dificilă), un spațiu de stocare generos, o masă glisantă cu o mulțime de opțiuni și un ecran TV pliabil cu divertisment de clasă mondială. În plus față de spațiul de deasupra capului, există un mic sertar de depozitare lângă scaunul dvs. pentru a vă depozita laptopul, cărți, ziare și așa mai departe în timpul zborului. Cu toate acestea, este destul de greu de accesat cu masa și ecranul TV, și dacă îl reîncărcați (ahem) s-ar putea să vă confruntați cu probleme în timp ce încercați să faceți scaunul să se lase pe spate …

Mâncarea servită la Club World

Servit pe fețe de masă albe, zborul BA Club World a venit cu cel mai bun mic dejun britanic, plus alegerea unei mese de seară. Spre deosebire de alte zboruri, pasagerii au fost lăsați să își ia timpul necesar și să se bucure de mâncare. Și, deși este posibil să nu se claseze drept una dintre cele mai bune alimentații de pe pământ, cu siguranță se situează printre cele mai bune pentru a mânca într-un avion.

Rezumat de recenzie a British Airways Business Class

Ce este de apreciat

  • Așezat confortabil cu toate cele de trebuință, la îndemână
  • Mâncarea
  • Servire prietenoasă
  • Permisiunea de bagaje (întotdeauna o caracteristică bună cu British Airways)
  • Opțiune pentru confidențialitate sau conversație

Bine de știut

  • Daca alegeti un scaun pe culoar, veți avea personal care se apleacă peste dvs. pentru a face față altor pasageri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here