Reading Time: < 1 minut

De începutul pandemiei, companiile aeriene au implementat o varietate de noi măsuri pentru a păstra pasagerii și echipajul în siguranță. Una dintre metodele mai puțin cunoscute este sfătuirea însoțitorilor de zbor să poarte scutece. Conform noilor linii directoare publicate pe 25 noiembrie de Administrația Aviației Civile din China (CAAC), scutecele de unică folosință le-ar permite însoțitorilor de zbor să nu folosească baia, care ar putea fi un punct de contact pentru infecție.

În secțiunea privind echipamentul individual de protecție, echipajului de cabină din zborurile către și din țările cu risc crescut li se recomandă să poarte „măști medicale, mănuși medicale de unică folosință, ochelari de protecție, pălării de unică folosință, îmbrăcăminte de protecție de unică folosință și huse de încălțăminte de unică folosință. Se recomandă ca membrii echipajului de cabină să poarte scutece de unică folosință și să evite utilizarea toaletelor cu excepția circumstanțelor speciale, pentru a evita riscurile de infecție.”

În timp ce băile de pe avioane sunt neplăcute de utilizat și cu siguranță pot prezenta un risc pentru transmiterea COVID-19, scutecele pentru însoțitorii de zbor ridică un mare semn de întrebare. În această vară, transportatorul național japonez, All Nippon Airways, a anunțat că testează ușile de baie acționate cu cotul, astfel încât pasagerii și membrii echipajului să poată evita punctele de contact ale infecției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here