Reading Time: < 1 minut

ITB Berlin și Berlin Travel Festival vor organiza un eveniment online pe parcursul a trei zile pentru vizitatorii profesioniști și publicul larg, în perioada 16-18 octombrie 2020.

Evenimente în direct și expozanți virtuali – Vineri vor avea runde de discuții și sesiuni virtuale de networking pentru toate categoriile de vizitatori înregistrați
Streaming live gratuit în weekend fără înregistrare prealabilă

În urma celor mai recente creșteri ale noilor cazuri de infecții COVID-19 din capitala Germaniei, ITB Berlin și Berlin Travel Festival au decis să organizeze viitorul eveniment We Love Travel! la Arena Berlin, fără expozanți sau vizitatori la fața locului.

Patru districte centrale din Berlin au fost clasificate drept zone cu risc ridicat de Institutul Robert Koch. În consecință, situația a devenit prea imprevizibilă pentru a continua cu We Love Travel! ca un eveniment hibrid așa cum a fost planificat inițial. Siguranța expozanților și a vizitatorilor are cea mai mare prioritate pentru organizatori.

”Această decizie este clar uba înțeleaptă pentru evenimentul We Love Travel! și industrie. Acum vrem să depunem un efort mai mare pentru a permite un dialog în mediul virtual. Din păcate, motivația și intențiile noastre bune au trebuit să cedeze ultimelor evoluții. Cu toate acestea, siguranța tuturor celor implicați are cea mai mare prioritate pentru noi ”, a spus Bernd Neff, fondatorul Berlin Travel Festival.

David Ruetz, șeful ITB Berlin: „Este întotdeauna o decizie dificilă să reprogramezi de la o zi la alta evenimentele organizate cu luni înainte și să te adaptezi la circumstanțe noi. Obiectivul este acum de a oferi industriei o platformă virtuală, astfel încât să poată participa cu succes la un dialog. Suntem foarte bine pregătiți în această privință, deoarece am planificat totul ca un eveniment hibrid de la început.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here