Reading Time: 3 minute

Marea deschidere a avut loc pe 14 februarie, chiar de Sfântul Valentin, iar noi am reușit să îți aducem primele fotografii și detalii de la fața locului!

Ai visat vreodată că iei micul dejun la Tiffany? Cafea, croissant și multe carate…Acum cunoscătorii se pot bucura de latte-urile lor preferate în cănile albastre Tiffany, înconjurați de bijuterii Tiffany, piese prețioase din piatră amazonită și motive pictate manual.

Micul dejun este dus aici la rang de artă. Croissantul cu unt vine alături de o gamă variată de ouă florentine, brioșe crab Cornish, somon afumat adus tocmai din Insulele Feroe, precum și alte opțiuni care îți lasă gura apă. Este vorba despre The Tiffany Blue Box Café din centrul comercial Harrods, până la urmă.

Dacă v-ați imaginat vreodată cum ar fi fost să fiți în pielea celebrului caracter Holly Golightly, acum aveți ocazia să trăiți acea fantezie. Faimosul bijutierul american deschide porțile cafanelei „The Tiffany Blue Box” și în capitala Angliei.

Turiștii se pot bucura aici de micul dejun „at Tiffany’s”, precum și de prânz, cină și ceaiul de după-amiază. Spațiul al cărui design este este făcut în stilul bine cunoscutei cutii de bijuterii, reflectă cafeneaua Blue Box, situată pe bulevardul Fifth Avenue din New York.

Cafeneaua este situată în centrul Londrei, mai exact în cartierul Knightsbridge. Ea este amenajată cu pietre semiprețioase și motive pictate manual. Felurile de mâncare vor fi servite pe veselă semnată Tiffany & Co.Pentru cei cu dare de mână, vesela este disponibilă pentru a fi achiziționată.

Conceptul original al Fifth Avenue a fost condus de Reed Krakoff, ofițerul artistic principal al companiei Tiffany & Co., care a extins și secțiunea de bijuterii și accesorii. Cafeneaua apare la aproape 60 de ani după ce Holly Golightly, interpretată de Audrey Hepburn, a ieșit dintr-un taxi New York-ez pentru a admira vitrina faimosului brand de bijuterii Tiffany’s, îmbrăcată într-un halat de seară negru, perle și ochelari de soare, cu un croissant și o cafea în mână. Filmul, inspirat din romanul Truman Capote cu același nume, rămâne înrădăcinat în lexicul nostru de cultură pop.

Aproape că putem auzi melodia lui Johnny Mercer, Moon River cântând în fundal … Atenție însă, cafeneaua este deschisă doar pentru o perioadă limitată de timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here