Reading Time: < 1 minut

Din moment de mulți dintre noi nu putem călători în această vară la nivel internațional, Sonali Ranjit și Vaishnav Balasubramaniam au creat o aplicație care ajută la satisfacerea dorului de călătorie, de acasă. Aplicația, numită Window Swap, vă permite să explorați practic noi destinații, uitându-vă afară, pe ferestrele oamenilor de pe întreg globul.

Puteți admira pajiștile întinse ale Bavariei, să urmăriți străzile aglomerate din Mexico City și să aveți o vedere de la ultimul etaj asupra turnurilor strălucitoare ale Vilniusului. Deși aplicația este relativ nouă, acum există mai mult de 60 de videoclipuri din peste 26 de țări. Feedul este completat de utilizatori de aplicații din întreaga lume. Oricine poate contribui prin înregistrarea unui videoclip HD de 10 minute, cu vederi de la fereastra sa – împărtășind o imagine din viața de zi cu zi a orașului natal. Filmările nu trebuie să fie perfecte, deoarece aplicația prezintă scene din viața reală, precum curți, grădini și chiar pisici care se uită pe ferestre.

Potrivit site-ului, „Window Swap este aici pentru a umple acel gol profund din inimile noastre, permițându-ne să privim pe fereastra altcuiva, undeva în lume, pentru o perioadă. Un loc de pe internet în care toți “nebunii” înfometați de călătorii împărtășesc „vizualizările ferestrei”, pentru a ne ajuta să ne simțim un pic mai bine, până când putem (responsabil) explora din nou frumoasa noastră planetă.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here