Reading Time: < 1 minut

Restricțiile de călătorie au dus la creșterea popularității călătoriilor rutiere și, la fel de bine, ați putea întoarce niște capete făcând călătoria într-un hot dog gigantic cu roți. Oscar Mayer își continuă tradiția anuală de a căuta șoferi, sau „Hotdoggers”, pentru iconicul său Weinermobile de 27 de metri.

Într-un comunicat, compania a spus: „Mulți dintre noi am rămas blocați anul trecut, fără locuri unde să mergem, oameni de văzut și aventuri de experimentat. Încă o dată, iubitul brand Oscar Mayer deschide candidaturile pentru absolvenții recenți de facultate , pentru a compensa aventurile ratate din 2020, alăturându-se celei de-a 34-a clasă a Oscar Mayer Hotdoggers.”

Cei selectați, vor deveni un ambasador al mărcii Oscar Mayer responsabil pentru reprezentarea mărcii la evenimente de caritate, apariții media și alte sărbători speciale. Vor petrece un an nu numai călătorind, între iunie 2021 și iunie 2022, ci și participând la apariții radio și TV, interviuri în ziare, vizite la magazinele alimentare, evenimente militare și de caritate, ca ambasadori pentru brand.

Potrivit actualului șofer de la Wienermobile, Molly Swindall, „Mi-a plăcut să am șansa de a avea un impact pozitiv în comunitățile pe care le-am vizitat . De la livrarea meselor celor care au nevoie, ajutarea unui băiețel să obțină un câine de serviciu sau transformarea zilei de naștere a cuiva în una extra-specială, nu sunt niciodată două zile la fel în această slujbă.”

Oscar Mayer caută „absolvenți, creativi, prietenoși, entuziaști, absolvenți de facultate care au pofta de aventură și sunt dispuși să vadă țara prin parbrizul Oscar Mayer Wienermobile”. Dacă sunteți interesat, puteți aplica prin trimiterea CV-ului și a scrisorii de intenție prin e-mail până la 30 ianuarie. Mai multe informații despre job și procesul de aplicare sunt disponibile online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here