Reading Time: 2 minute

Prințul Harry a cerut companiilor de turism să „modeleze această industrie într-un mod de care să beneficieze toți” în urma Covid-19.

Deschizând joi (30 iulie) un summit global virtual pentru Travalyst, ducele de Sussex a spus că speră că evenimentul „ne vă ajuta pe toți cei afectați să lucram la o schimbare.”, care, din cauza pandemiei „este necesară acum mai mult decât oricând”.

Prințul Harry a lansat Travalyst în septembrie ca un „catalizator” pentru a promova și dezvolta călătorii durabile. Inițiativa a fost fondată alături de partenerii din industria turistică, inclusiv Booking.com, Skyscanner, Trip.com Group și Tripadvisor.

„Atunci, niciunul dintre noi nu ar fi putut prezice șocul și impactul global pe care Covid-19 îl are asupra lumii – în special asupra călătoriilor și a comunităților locale care depind de turism”, a spus el.

„Mulți dintre voi care vă alăturați astăzi vă bazați pe călătorii pentru afacerile dvs. – iar în acest moment companiile suferă în mod semnificativ. Am auzit despre unii dintre voi că se chinuie să pună mâncare pe mesele familiilor – pentru că nu există turiști și, prin urmare, nu au venit.

„Trebuie să reconstruim din nou, dar trebuie să reconstruim mai bine.” Prințul a subliniat că Travalyst este dornic să ajute în recuperarea sectorului de turism „acum și pe termen lung”.

„Asta este despre astăzi. Vrem să ne asigurăm că industria care se recuperează sprijină pe toată lumea în mod echitabil, protejează destinațiile, sprijină mai bine comunitățile locale și este cu adevărat rezistentă”, a spus el.

„Înainte de pandemie din ce în ce mai mulți tineri au fost interesați de experiențe de călătorie autentice și excursii ecologice, care le permit să sprijine comunitățile locale, să păstreze patrimoniul și să protejeze destinațiile și culturile.

„Acesta este viitorul călătoriilor și viitorul pe care Travalyst îl va susține și întări. Există încă un drum lung spre recuperare – știm cu toții acest lucru – dar există, fără îndoială, o oportunitate pentru noi să lucrăm împreună și să reconstruim mai bine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here