Reading Time: 2 minute

St. Lucia oferă reduceri de până la 65% pentru vizitatorii care doresc să scape de vremea de iarnă.

Într-o nouă promoție a Autorității de Turism din St. Lucia – intitulată în mod adecvat „ It’s Time for St. Lucia” – călătorii pot găsi reduceri și avantaje la hoteluri, stațiuni și vile de pe insulă pentru sejururi rezervate până pe 20 martie.

Peste 35 de hoteluri și stațiuni, de la vile de lux la cazare pentru familii, participă la promoție. Călătorii pot profita de creditele de stațiune gratuite, tratamente spa, avantaje pentru mese și politici de anulare flexibile pentru rezervările lor.

Hotelurile participante includ Coconut Bay Beach Resort & Spa, Harbour Club St. Lucia, Sandals Grande St. Lucian și Sugar Beach, A Viceroy Resort.

Promoția include, de asemenea, reduceri la atracții, restaurante și activități de-a lungul insulei, inclusiv excursii cu velierul de-a lungul coastei, tiroliană prin pădurea tropicală, băi naturale de noroi, scufundări și multe altele.

Toți vizitatorii (cu vârsta de cinci ani și peste) trebuie să prezinte un test negativ COVID-19 PCR efectuat în termen de șapte zile înainte de intrarea în țară și să aibă temperatura verificată la sosire. Toți călătorii adulți trebuie, de asemenea, să completeze un formular de autorizare de călătorie.

În timp ce se află în St. Lucia, călătorii sunt obligați să respecte reglementările COVID-19, inclusiv să se cazeze la hoteluri aprobate COVID-19 și să rezerve doar excursii și activități prin companii certificate. Călătorii trebuie să poarte măști de față în public și să respecte regulile de distanțare socială.

Cei care aleg să călătorească sunt încurajați să verifice restricțiile, regulile și măsurile de siguranță ale guvernului local legate de COVID-19 și să ia în considerare nivelurile de confort personal și condițiile de sănătate înainte de plecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here