Reading Time: < 1 minut

Seychelles, un arhipelag de pe coasta de est a Africii, este acum deschis tuturor vizitatorilor care au fost vaccinați împotriva COVID-19.

Anterior, puteau călători doar persoanele dintr-o țară aflată pe lista aprobată și li se cerea să facă un test obligatoriu în termen de 72 de ore înainte de plecare și o perioadă de carantină de 10 zile la sosire.

Începând de acum, Seychelles va primi pe oricine, din orice țară, atâta timp cât poate dovedi cu un certificat de la autoritățile lor de sănătate că a primit ambele doze de vaccin COVID-19. Rețineți că cei care călătoresc trebuie să fi primit a doua doză cu cel puțin două săptămâni înainte de plecare.

Într-o conferință de presă, ministrul turismului, Sylvestre Radegonde, a declarat: „Sperăm că acest lucru va deschide industria turismului pentru localnici în primul rând pentru micile hoteluri care se luptă în la La Digue, Praslin și, de asemenea, în Mahe.”

Călătorii vaccinați trebuie totuși să prezinte rezultatele negative ale unui test COVID-19 efectuat în termen de 72 de ore înainte de plecare pentru a intra în Seychelles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here