Reading Time: 2 minute

Duminică, premierul elen Kyriakos Mitsotakis a anunțat pe Instagram că îndrăgitul cuplul de la Hollywood au devenit, oficial acum, cetățeni ai Greciei. Hanks, de 64 de ani, și Wilson, de 63 de ani, au pozat fericiți alături de Mitsotakis, 52 de ani, și soția sa Mareva Grabowski, ținand cu mândrie noile lor documente de cetățenie.

Wilson a aflat despre strămoșii ei greci într-un episod din 2012 „Who Do You Think You Are?”, iar în ianuarie, Hanks a postat pe Tweeter „încep 2020 ca cetățean de onoare al întregii Grecii! Kronia pola!“.

Cuplul a fost reperat la începutul acestei luni sosind în Grecia pentru a sărbători ziua de naștere a actorului.

Publicând o fotografie cu soțul ei pe Instagram, Wilson i-a urat lui Hanks o zi de naștere fericită, numindu-l „ancoră”.

„La mulți ani, @tomhanks Te iubim atât de mult. Ești ancora noastră. Fiecare zi cu tine este o binecuvântare”, a scris ea, apoi a citat melodia Beatles ” When I’m Sixty Four”.

Pe 9 iulie, Hanks și-a sărbătorit ziua de naștere cu o bălăceală. Câștigătorul Oscarului a postat un videoclip cu el însuși sărind într-un bazin, scriind comentariul „Acest Greyhound are 64 !! Hanx”, făcând referire la noul său film despre Al Doilea Război Mondial, Greyhound.

Hanks și Wilson s-au recuperat în urma noului coronavirus (COVID-19) la începutul acestui an, în Australia, încurajând acum fanii și adepții să practice distanțarea socială și alte măsuri de siguranță pentru sănătatea publică.

„Ceea ce a persistat aici este această problemă socială de a ne face partea noastră”, a declarat el pentru Hoda Kotb. „Ideea de a face datoria ar trebui să fie atât de simplă”.

Hanks a spus că rămâne un „mister” pentru el faptul că „un lucru atât de mic”, precum ajutarea celorlalți, „a fost șters din ceea ce ar trebui să fie înrădăcinat în comportamentul tuturor”.

„Cred că o majoritate uriașă de americani o primesc”, a spus Hanks despre luarea măsurilor de precauție împotrivă virusului, adăugând totuși „există un întuneric la marginea orașului, oameni buni”.

„Să nu ignoram faptul că omoară oameni. Puteți spune: „ Ei bine, accidentele de circulație ucid și ele o mulțime de oameni. Dar accidentele de circulație se întâmplă pentru că mulți șoferi nu respectă regulile”, a spus el. „Nu știu cât de mult a fost pus în discuție bunul simț în acest sens.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here