Reading Time: < 1 minut

Pasagerul se afla la bordul unui zbor Ryanair pe aeroportul London Stansted când a primit mesajul text.

Pasagerul, care nu a fost identificat, și însoțitorul său de călătorie se aflau într-un zbor spre Pisa, Italia, de pe aeroportul din Londra Stansted, miercuri, când a primit mesajul text înainte de plecare.

Ryanair a declarat că amândoi au fost la bord doar 10 minute înainte de a fi scoși din avion și duși într-o zonă de izolare a aeroportului.

Zborul către Pisa a continuat după o întârziere de o oră și 20 de minute, timp în care scaunele și cabinele au fost dezinfectate.

Ryanair a declarat: „Acest pasager și însoțitorul său au respectat pe deplin reglementările de sănătate Ryanair, au purtat măști în orice moment pe Aeroportul Stansted și pentru o perioadă foarte scurtă – mai puțin de 10 minute – au fost în aeronavă, înainte de plecare.

„A existat un risc redus de transmitere a Covid-19 către alți pasageri sau membri ai echipajului, întrucât toți purtau măști de față.

„Aeronava a plecat spre Pisa după o întârziere de o oră și 20 de minute pentru a permite dezinfectarea scaunelor și a cabinei pentru a respecta toate instrucțiunile autorității de sănătate din Marea Britanie.

„Ryanair cere scuze tuturor pasagerilor pentru această scurtă întârziere.”

Un purtător de cuvânt al Aeroportului Stansted a declarat: „Am fost informați despre pasageri de către compania aeriană, iar membrii serviciului de pompieri al aeroportului au escortat pasagerul și partenerul de călătorie într-o zonă de izolare, unde au fost puși în contact cu Serviciul de Sănătate Publică din Anglia, care a supravegheat apoi călătoria pasagerilor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here