Reading Time: 2 minute

Ați auzit cu siguranță de un bufet all-you-can-eat, probabil că ați auzit de un bilet de avion all-you-can-fly, dar ați auzit de un abonament de hotel all-you-can-stay? Ei bine, Anantara Veli Maldives Resort oferă această facilitate, cu foarte puține limitări, în mod surprinzător.

Resortul exclusiv pentru adulți, situat la 30 de minute de mers cu barca cu motor de capitala Male, are doar 67 de bungalouri, trei restaurante, un bar lângă piscină, un centru spa, o sală de sport și un cinematograf în aer liber, ca să nu mai vorbim de plaje de nisip și recife de corali sub mări cristaline. De asemenea, oaspeții au acces la facilitățile din stațiunea vecină a proprietății, Anantara Dhigu. Una peste alta, este un loc destul de minunat pentru a sta în timpul pandemiei!

Pachetul „Unlimited Stays în Paradise” include sejururi nelimitate cu adevărat, într-un bungalou peste apă pentru doua persoane, între 1 ianuarie 2021 și 23 decembrie 2021, fară date de blackout. Micul dejun este inclus, la fel și transferurile cu barca cu motor de la și către Male (cu condiția să oferiți o notificare cu 48 de ore înainte de sosire). Veți primi, de asemenea, 25% reducere la mese și tratamente spa.

Nota de subsol tipărită cu caractere foarte mic are doar câteva prevederi, dintre care cea mai importantă este ca numele celor doi oaspeți trebuie să fie furnizate în momentul plății. Nu sunt permise înlocuiri, ceea ce înseamnă că, deși această ofertă este excelentă pentru un cuplu, nu ați dori să o rezervați singur, cu intenția de a aduce cu dvs. un prieten diferit la fiecare vizită.

Acum, să vorbim despre preț: 30.000 $. Deși s-ar putea să pară foarte mult, un sejur la sfârșit de săptămână la proprietate în ianuarie te-at costa 663 USD pe noapte. Privit dintr-un alt unghi, ați cheltui 2.500 USD pe lună pentru afacere – care este cu mult sub prețul mediu al unui apartament de închiriat chiar și cu reduceri nebunești de pandemie. S-ar putea, de asemenea, să renunți la contractul de închiriere și să petreci anul următor într-o stațiune de lux din Maldive!

Dacă sunteți interesat, ar fi bine să vă grăbiți, deoarece tranzacția trebuie rezervată până în noiembrie. 30. Trimiteți un e-mail la reservation.maldives@anantara.com și pregătiți-vă să scrieți cecul de 30.000 $!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here