Reading Time: 2 minute

Virgin nu are doar nave de croazieră și avioane. Compania și-a stabilit recent obiectivele pentru spațiul cosmic. Virgin Galactic tocmai a anunțat designul noii sale nave spațiale și, după cum te-ai putea aștepta, este atât ca de pe altă planetă, cât și foarte luxos (oricum, după standardele astronauților).

foto: Virgin Galactic

Richard Branson, CEO al Virgin, a declarat: „Când am creat Virgin Galactic, am început cu ceea ce credeam că ar fi o experiență optimă pentru clienți și apoi am construit nava spațială în jurul acesteia. Această cabină a fost concepută special pentru a permite miilor de oameni ca tine și mine să-și îndeplinească visul zborului spațial în siguranță – și este incredibil de interesant.”

foto: Virgin Galactic

Proiectată ca o experiență de lux pentru pasageri – mai degrabă decât pentru utilitatea funcțională și științifică a navelor spațiale tradiționale – cabina este dotată cu iluminare în timpul decolării și aterizării iar priveliștile spectaculoase reprezintă un punct central principal. Ferestrele rotunde se înfășoară în jurul cadrului cabinei, permițând pasagerilor să vadă extinderea largă a spațiului în toate direcțiile.

foto: Virgin Galactic

Cabina este echipată cu afișaje care prezintă date de zbor în direct, scaune detașabile (pentru misiuni științifice) și 16 camere de bord pentru a documenta călătoria.

Zborurile încă nu au început, dar pentru a rezerva un loc la un zbor Virgin Galactic, va trebui să depuneți un depozit rambursabil de 1.000 USD. Depozitul nu este reprezentativ pentru costul total, care se ridică la aproximativ 250.000 USD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here