Reading Time: < 1 minut

Wizz Air a lansat un instrument de căutare si planificare a călătoriilor, conceput pentru a ajuta pasagerii să determine în ce destinații din rețeaua companiei aeriene pot zbura. Harta îi va informa pe clienți cu privire la restricțiile de călătorie legate de coronavirus, iar pasagerii pot verifica rutele de operare și regulile de călătorie relevante folosind un sistem cu coduri de culori. Pentru a utiliza harta, pasagerii trebuie doar să facă clic pe aeroportul de plecare dorit și apoi să aleagă dintre orice destinații disponibile din rețeaua Wizz.

Țările și aeroporturile sunt codificate în culori în funcție de restricții – verde, adică nu există restricții pentru a intra în țară, galben, adică există restricții parțiale (test / carantină / reședință) pentru a intra în țară și roșu, adică există interdicții de intrare în țară cu transport aerian.

Pentru informații suplimentare cu privire la reglementările de călătorie, pasagerii pot face clic pe anumite rute pentru a ajunge la o pagină de informații despre călătorie specifice fiecărei țări, care include linkuri relevante către site-urile administrației locale, pagini utile de călătorie și orice formulare obligatorii înainte de plecare care trebuie completate.

Compania aeriană spune că harta este actualizată zilnic la ora 18.00 CEST, dar recomandă pasagerilor să verifice dublu cerințele de intrare înainte de plecare, deoarece ar putea fi supuse modificărilor zilnice. Harta este disponibilă în prezent numai pentru persoanele care accesează pagina prin intermediul computerelor lor și poate fi găsită aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here